Adresar i IP çerdhet për fëmijë

Adresar i çerdheve private për fëmijë

Agjencitë që ofrojnë shërbime për ruajtje dhe kujdes të fëmijëve të moshës parashkollore

Adresar i Qendrave për zhvillim të hershëm të fëmijëve

Adresar i Qendrave private për zhvillim të hershëm të fëmijëve

Adresar i çerdheve për fëmijë, të organizuara si njësi organizative në kuadër të personave juridik, institucionet e larta arsimore dhe shkollat privat

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.