*****

Projekti për ballafaqim me krizën e shkaktuar me virusin Covid-19 dhe gatishmëria e sistemeve shëndetësore / Emergency Response Covid-19 Project ka përfunduar më 31.12.2022


Të nderuar, në linkun e mëposhtëm mund të parashtroni pyetje, komente, sugjerime dhe/ose ankesa në lidhje me Projektin për ballafaqimin me krizën e shkaktuar nga virusi Covid-19 dhe Gatishmëria e sistemeve shëndetësore/Emergency Response Covid-19 Project, për të cilat Ministria e Punës dhe Politikës Sociale do të sigurojë informacion kthyes për kërkesat Tuaja (pyetje, propozime, komente, sugjerime dhe ankesa).

Ankesa, pyetje dhe sugjerime


Projekt për ballafaqim me krizën e shkaktuar nga virusi COVID-19 dhe gatishmëria e sistemeve shëndetësore/Emergency Response Covid-19 Project

Dokumente kryesore të projektit/Main project documents

Njoftime për dhënien e kontratës/Contract award notice


Fotografitë nga spitalet mobile – KOVID:

Spitali mobil KOVID – Manastir,

Spitali mobil KOVID- Veles,

Spitali mobil KOVID- Gjevgjeli,

Spitali mobil KOVID- Gostivar,

Spitali mobil KOVID- Dibër,

Spitali mobil KOVID- Kavadar,

Spitali mobil KOVID- Kërçovë,

Spitali mobil KOVID - Kozle

Spitali mobil KOVID- Koçan,

Spitali mobil KOVID- Kumanovë,

Spitali mobil KOVID- Ohër,

Spitali mobil KOVID- Prilep,

Spitali mobil KOVID- Resnjë,

Spitali mobil KOVID- Strugë,

Spitali mobil KOVID- Strumicë,

Spitali mobil KOVID- Tetovë,

Spitali mobil KOVID- Shtip


Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.