Publikuar më dt.27.10.2023

Propozim-ligj për ndërmarrjet sociale


Draft Strategjia Nacionale për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara 2023-2030 me Plan Veprimi 2023-2026

Publikuar më dt.30.05.2023

Propozim-ligji për barazi gjinore


Publikuar më: 17.12.2021

Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje sociale


Publikuar më: 17.12.2021

Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen e fëmijëve


Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.