Bëhu e sigurt

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale së bashku me UNDP krijuan aplikacionin "Bëhu e Sigurt". Ky aplikacion mundëson raportimin e lehtë dhe të shpejtë të dhunës në familje dhe ofron shpëtim për viktimat.

Më shumë

Linjë për ndihmë dhe mbështetje psikosociale të prindërve, të fëmijëve dhe të rinjve

 

Në kohë të pandemisë, mbështetja psikosociale është më e rëndësishme për ruajtjen e shëndetit mendor të fëmijëve, nxënësve dhe prindërve. Në atë drejtim, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Punës dhe Politikës Sociale në bashkëpunim me Klinikën Universitare të Psikiatrisë vendosën linjë për ndihmë të prindërve të fëmijëve dhe të rinjve. Numri i telefonit 072 912 676 është i disponueshëm nga ora 09:00 deri në 19:00.

EDUINO Ambasadorë-Iniciativë për afirmimin e kontributit të mësuesve më të përkushtuar

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.