Ligje nga sfera e mbrojtjes sociale

Ligje nga sfera e mbrojtjes së fëmijëve  

Ligje nga sfera e legjislacionit të punës 

  • Ligj për sigurim material të personave të papunë për shkak të privatizimit të ndërmarrjeve me pronësi dominonte të shtetit në periudhën nga viti 2000 deri në vitin 2004

 

Ligji nga sfera e mundësive të barabarta 

  • Ligj për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi
  • Ligj për mundësi të barabarta të femrave dhe meshkujve  

Ligji nga sfera e sigurimit pensional dhe ivalidor 

 

Ligji nga sfera e mbrojtjes së luftëtarëve dhe invalidëve

 
Ligje tjera  

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.