Resmi Ejupi

 

 

Data e lindjes: 28.03.1984                   

 

Adresa: Banjicë e Poshtme, Gostivar

 

E-mail: REjupi@mtsp.gov.mk

 

Përkatësia etnike: Shqiptar

 

Gjendja civile:  I martuar, baba i një fëmije

 

ARSIMIMI

Arsimi i lartë:

(2003-2007) - Inxhinier i diplomuar i komunikacionit dhe transportit -Fakulteti      
                      Teknik Universiteti “Shën Klimenti i Ohrit” - Manastir  
                      Drejtimi: Komunikacion rrugor dhe transport

 

 

Arsimi i mesëm:

(1999-2003) SHMT –“Mosha Pijade”- Tetovë  
                    Drejtimi: Teknik i komunikacionit

 

 Arsimi fillor:

(1995-1999) SHF “Ismail Qemali” - Gostivar

 

 

PËRVOJA E PUNËS

 • 2008-2013 Bashkëpunëtor i ri për komunikacion -Komuna e Gostivarit
 • 2013-2020 - Udhëheqës i Njësisë për Mbikëqyrje Inspektorale - Komuna e  Gostivarit
 • 2015-2020 Projektues në Byro Projektimi

 

FUNKSIONE DHE POZITA TJERA NË INSTITUCIONE SHTETËRORE

 • 2014-2018  Kryetar i Këshillit Drejtues në NP “Parkingjet dhe Gjelbërimet” -Gostivar
 • 2017-2018 Anëtar i Këshillit Drejtues në NP “Komualec” - Gostivar 
 • 2017-2020 Kryetar i Këshillit Drejtues në Qendrën për Punë Sociale  - Gostivar            

 

SHKATHTËSI TË TJERA

 

Gjuhët

 • Shqip
 • Maqedonisht
 • Anglisht

 

 Punë me kompjuter

 •     Ms Office
 •     IE
 •     AutoCAD
 •     ArchiCAD
 •     3DS Max     
 •     Sidra Intersection
 •     Vensim
 •     Java

 

 Certifikata dhe mirënjohje

 • Certifikatë nga Konferenca ndërkombëtare për siguri në rrugë
 • Certifikatë ndërkombëtare për projektim me 3D S Max Auto Desk
 • Certifikatë për vlerësues të patundshmërisë
 • Licencë për projektim, mbikëqyrje, revizion dhe realizim të projekteve.

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.