Bëhu e sigurt

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale së bashku me UNDP krijuan aplikacionin "Bëhu e Sigurt". Ky aplikacion mundëson raportimin e lehtë dhe të shpejtë të dhunës në familje dhe ofron shpëtim për viktimat.

 Informohuni më shumë se si ta përdorni aplikacionin në videot e mëposhtme.

МKD: https://youtu.be/kmfdgqiHnBk

SQI: https://youtu.be/q4D-sN4MIaY

ROM: https://youtu.be/I0ipzIP2mYY

https://www.youtube.com/watch?v=ui6zsjHiXXw – Sara Milenkovska

https://www.youtube.com/watch?v=m7i0JrM7sq0 – Kika Aveiro

Përmes lidhjeve të mëposhtme mund të shkarkoni aplikacionin në çdo smartphone.

Huawei: https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C103316455locale=en_US&source=appshare&subsource=C103316455

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=budi.sigurna.mk&hl=en_US 

Apple: https://apps.apple.com/us/app/%D0%B1%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0/id1536775532#?platform=iphone


Биди безбедна

Bëhu e sigurt

Mlo sigurna 

 

Биди безбедна

Bëhu e sigurt

Ov Arakhli

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.