Програма за претседавање со Декадата на Ромите

Конференции
Меѓународна конференција за вработување "Пристојна работа за Ромите" (International Conference for Employment "Decent Work for Roma")


Материјали од конференција (Conference Materials)

Меѓународна конференција „Дo пoдобро здравство за Ромите“ (International Conference "Towards Better Health for Roma")

 


Материјали од конференцијата (Conference materials)

Извештај од Меѓународната конференција за вработување и вработливост на Ромите „Пристојна работа за Ромите“ 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }