Вработеност

Преглед на регистрирани пријави на засновани работни односи од евиденција и надвор од евиденцијата на невработени 

 

Извор: Агенцијата за вработување


Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->