Регистар на работодавачи

реден број Назив на здруженијата на работодавачи Седиште и адреса на здруженијата на работодавачи Име и презиме на овластено лице за застапување на здруженијата Контакт (веб страна, e-mail, телефон)
1

Организација на работодавачи на Македонија  (скратен назив ОРМ)

ул. Македонија, бр.19, Скопје

Владанка Трајкоска

web: www.orm.org.mk

e-mail: info@orm.org.mk

тел:02/3125085

2 Национална федерација на агенциите за привремени вработувања на Македонија (НАПВРМ) ул.''Крсте Мисирков'', зграда 1 влез 1,кат 2,стан 14 Скопје Норик Селими

web: www.motivi.com.mk

e-mail: work@motivi.com.mk;

тел: 075/306309

3

Бизнис конфедерација на Северна Македонија

ул. "Македонија", бр.6-1/6, 1000 Скопје Миле Бошков

web: www.bcm.mk

e-mail: contact@bcm.mk

тел: 02/3224762

4 Национална асоцијација на оператори на јавни комуникациски мрежи (скратен назив НАОЈКМ) ул. "Илија Василески", бр.9, 7500 Прилеп Борче Чупетрески

web: www.naojkm.mk

e-mail: bcupetre@yahoo.com

тел: 048/414672

5 Здружение на работодавачите од водостопанство на Република Македонија (скратен назив ЗРВ-СКОПЈЕ) ул."Булевар 3-та Македонска Бригада", бр.10, 1000 Скопје Љубе Димов
6 Здружение на работодавачите од сообраќајот и врските - Скопје” (скратен назив ЗРСВ) ул. "Булевар Кузман Јосифовски – Питу", бр.28/3-21, 1000 Скопје Крсте Вељановски

web: www.obuka-vozaci.com.mk

e-mail: zrsv2014@gmail.com

тел: 02/5117443

7 Асоцијација на здруженија на работодавачи на превозните тровски друштва на Република Македонија " МАКАМ-ТРАНС" Бул. "АСНОМ", бр.64/1, 1000 Скопје
Билјана Муратовска

web: www.makamtrans.org.mk

e-mail: info@makamtrans.org.mk

тел:02/2 551 057

8 Асоцијација на здруженија на работодавачите на трговските друштва за превоз на патниците на Република Македонија "ИСТОК" ул. "Никола Карев", бр.20, 1000 Скопје Горан Трпковски e-mail: zpps_istok@yahoo.com
9 Сојуз на организации на работодавачи на Македонија (СОРМ) ул."Рилски конгрес", бр.112, 1000 Скопје Данела Арсовска

e-mail: info@mcc.mk

тел: 075/254085

10 Асоцијација на мали и средни претпријатија на Македонија Бул. Јане Сандански, бр.72/2,1000 скопје  Игор Николовски

e-mail: nikollovski@europe.com

тел: 02/454556

11 Асоцијација за електронска трговија ул.“ Ѓуро Ѓаковиќ“, бр. 14-1/1, Скопје- Центар Нина Ангеловска e-mail: info@ecommerce.mk
12

Организација на работодавачите од Одделот снабдување со електрична енергија ОРЕЕС Скопје 

ул.„Лазар Личеноски“, бр.11, Скопје Штефан Петер  
13 Асоцијација за дистрибуција и достава на разни добра и услуги(скратен назив АДДДУ) Скопје ул.15ти Корпус бр.1, Гази Баба,Скопје Игор Гешовски

contact@adddu.mk

076400110

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }