Права на цивилните инвалиди од војната

Цивилните инвалиди од војната можат да ги остварат своите права и тоа:

  • цивилна инвалиднина,
  • додаток за нега и помош од друго лице,
  • здравствена заштита,
  • професионална рехабилитација
  • ортопедски помагала.
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }