1. Полошки регион 

Тетово

Советувалиште за работа со жени жртви на родово базирано/семејно насилство.

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Тетово  

Телефон: +38978837111

e-mail: jumcsrTetovo@mtsp.gov.mk

2.Југозападен регион

Охрид

 Центар за жени  жртви на родово базирано/семејно насилство       

Советувалиште за жени жртви на родово базирано/семејно насилство.

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Охрид      

Телефон: +38972232076 ; +38970267831 ; +38971231032

e-mail: jumcsrOhrid@mtsp.gov.mk

3. Источен регион 

 Штип

Советувалиште за работа со жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Кризен центар за жени жртви на родово базирано/семејно насилство 24/48 ч.

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Штип      

Телефон: +38976475054

e-mail: jumcsrShtip@mtsp.gov.mk

Кочани

Центар за жени  жртви на родово базирано/семејно насилство

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Кочани 

Телефон: +38972243782

e-mail: jumcsrKocani@mtsp.gov.mk

4. Североисточен регион

Куманово

Советувалиште за работа со жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Куманово

Телефон: +38975362881.

e-mail: jumcsrKumanovo@mtsp.gov.mk

5. Вардарски регион

 

Велес

Центар за жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Велес 

Телефон: +38970362281 

e-mail: jumcsrVeles@mtsp.gov.mk

Свети Николе

 Центар за жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Свети Николе 

Телефон: +38970210995

e-mail: jumcsrSvetiNikole@mtsp.gov.mk

Кавадарци

Советувалиште за работа со жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Кавадарци 

Телефон: +38978298015 

e-mail: jumcsrKavadarci@mtsp.gov.mk

6. Пелагониски регион

Прилеп

Советувалиште за работа со жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Кризен центар за жртви 24/48 ч

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Прилеп

Телефон: +38978289427

e-mail: jumcsrPrilep@mtsp.gov.mk

Битола

Советувалиште за работа со жени жртви на родово базирано/семејно насилство.

Центар за жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Битола

Телефон: +38971397112

e-mail: jumcsrBitola@mtsp.gov.mk

7. Скопскиот регион

Советувалиште за работа со жени жртви на родово базирано/семејно насилство.

Центар за жени жртви на родово базирано/семејно насилство

Контакт: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Скопје

Телефон: +38978230943 и +38976381762

e-mail: jumcsrSkopje@mtsp.gov.mk

ПРИЈАВИ

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }