Одговорни лица за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид и степен на попреченост 

ред.број институција одговорно лице контакт податоци
1 Министерство за труд и социјална политика-Сектор за социјална заштита Магдалена Панчевска

076/455 843

 

2 Министерство за труд и социјална политика-сектор за социјална заштита Арта Сулејмани

076/435 009

 

3 Центар за социјална работа Берово Ема Чибанска 070/763-528
4 Центар за социјална работа Битола Билјана Стојанова  071/342 457
5 Центар за социјална работа Валандово  Тина Нацева  072/216 804
6 Центар за социјална работа Велес Андријана Кукулева

043/231-426; 043/222-575; 043/231-355

 

7 Центар за социјална работа Виница Билјана Ѓоргиева 

033/361 305;

076/474 708

8 Центар за социјална работа Гевгелија Ефросима Диновска

072/251 115; 034/213 797

 

9 Центар за социјална работа Гостивар Дафина Наумоска

042/213 431; 076/469 937; 077/900 424

10 Центар за социјална работа Дебар Бесник Телќиу

046/838 170

 

11 Центар за социјална работа Делчево Душка Георгиевска 033/411 736; 078/566 474
12 Центар за социјална работа Демир Хисар Јулијана Гроздановска 076/460 720; 047/276 751
13 Центар за социјална работа Кавадарци Гордана Анѓушева 072/277 523
14 Центар за социјална работа Кичево Гордана Србиноска

045/225 326; 071/556 820;

 

15 Центар за социјална работа Кочани Васка Анастасова

072/243 788;

 

16 Центар за социјална работа Кратово Анита Крстевска 076/535 802; 076/493 282
17 Центар за социјална работа Крива Паланка Андриана Ивановска-Давитковска

077/582 595;

 

18 Центар за социјална работа Крушево Василика Чавкароска 075-472-013; 

19 Центар за социјална работа Куманово Соња Арсовска 075/362 882; 
20 Центар за социјална работа 
Македонски Брод
Мевлудин Амчоски 076/475 978; 045/274 137
21 Центар за социјална работа Неготино Павлинка Волкановска Атанасовска

071/391610

 

22 Центар за социјална работа Охрид Жанета Никовска Стојковска

046/279 753;

 

23 Центар за социјална работа Прилеп Смилка Илиеска 078/410 738
24 Центар за социјална работа Пробиштип Станка Науновска 032/483 127
25 Центар за социјална работа Радовиш Верка Танева Горгиевска 070/320 034
26 Центар за социјална работа Ресен Селфие Мехмети 047/451 419; 071/841 918
27 Центар за социјална работа Свети Николе Весна Гонева

032/610 305;

072/309 960

28 Центар за социјална работа Град Скопје Јамина Блажовска

02/3297 711;

29 Центар за социјална работа Струга Гулсен Хуло  046/780 783
30 Центар за социјална работа Струмица Славчо Матков 075/420 624; 078/341 076
31 Центар за социјална работа Тетово Александра Стојановска

071/259 922

32 Центар за социјална работа Штип Мери Андонова  032/385 031 лок.115
33 Државен инспекторат за труд Ментор Лимани  02/3296 310
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }