Листа на одземени дозволи за вршење стручни работи за безбедност при работа2019 година


1. Друштво за ископ на руди, производство на метали, трговија и услуги ФЕНИ ИНДУСТРИ АД Кавадарци 

2. Друштво за безбедност при работа, пожари и средина АКАДЕМИЈА ПЛУС ДООЕЛ Скопје

 

2020 година


1. Меѓународен Славјански Универзитет Гаврило Романович Державин Свети Николе, подружница Институт за инженерска економија Свети Николе

2. АКАДЕМИЈА БРПС Стопанска интересна заедница за безбедност при работа, пожари и средина Скопје

3. Друштво за рударство, геологија, животна средина, здравје и безбедност при работа “К2МГ Консалтинг и Инженеринг” ДООЕЛ Штип

4. Друштво за технички прегледи и испитување МАКЕДОНСКИ ИНСТИТУТ ЗА КВАЛИТЕТ ДООЕЛ Скопје

 

2021 година

1. Друштво за производство, трговија и услуги „Југохром Фероалојс’’ ДООЕЛ Јегуновце 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }