Леток

Сектор за еднакви можности (мк) (алб) (анг)

Брошура

Сектор за еднакви можности (мк) (алб) (анг)

Анализа

Анализа и проценка на буџетскиот процес и реформите во буџетските политики од аспект на родовата рамноправност    (eng)

Прирачник

 Прирачник за родово одговорно буџетирање за администрацијата на Република Македонија    (alb)

Стратегија

 Стратегија за воведување на родово одговорно буџетирање во Република Македонија    (alb)      (eng)

 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }