Тимот на проектот го сочинуваат:
  • Директор на проектот, Nigel Shakespear
  • Тим лидер, Ognian Drumev
  • Асистен Тим лидер, Valery Pandzarov
  • Клучeн експерт, Fernando Villarreal
  • Персонал за поддршка на проектот, Татјана Мијовска, Срѓан Рашити

Контакт за информации:
Министерство за труд и социјална политика
Даме Груев бр. 14
1000 Скопје
Тел.: 02/32 32 361
Е- mail:odrumev@mtsp.gov.mk

Координативнo тeло за комуникации

Нахида Зекирова Одделение за имплементација на Стратегијата и Декадата за Ромите (МТСП) nzekirova@mtsp.gov.mk
Елвис Мемети Одделение за имплементација на Стратегијата и Декедата за Ромите (МТСП) ememeti@mtsp.gov.mk
Едис Хасан Кабинет на Министер без портфолио edis.hasan@gs.gov.mk
Ерџан Селими Кабинет на Министер без портфолио erdzan.selimi@gs.gov.mk

  

  

  

  

  

  

  

  

Контакти од други институции

Институција

Име и презиме

функција

телефон

e-mail

Министерство за образование и наука

Реџеп Али Чупи

Директор на Управа за развој и унапредување на образованието на јазиците на припадниците на заедниците

3140 156

redzep-ali.cupi@mon.gov.mk

Министерство за култура

Емина Шемо

Референт во управата за афирмирање и унапредување на културата на припадниците на заедниците  во РМ

3207 411

emina.shemo@yahoo.com

Министерство за транспорт и врски

Ленче Бајкова

Советник во Одделението  за имплементација на проекти, Сектор за станбено - комунални работи и инфраструктура

3145 451

lence.bajkova@mtc.gov.mk

 

Ѓунул Сали

Советник во Одделението за комунални работи  и инфраструктура, Сектор за станбено - комунални работи и инфраструктура

3145 451

gunul.sali@mtc.gov.mk

Министерство за здравство

Сенад Мемеди 

Советник, Сектор за Европски интеграции

076445961

senad.memedi@zdravstvo.gov.mk 

sememedi99@yahoo.com

Агенција за вработување на РМ

Вељка  Јуран

Раководител на Одделение за ИПА фондови и проекти

3111 850

Veljka.juran@avrm.gov.mk

 

Никола Ѓуровски

Соработник за активни програми и мерки за вработување при Централната служба на  АВРМ

3111 850

Nikola.gjurovski@avrm.gov.mk

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }