Листа и контакти на Ромски невладини организации

     Институција

лице за контакт

телефон

e-mail

Женска и младинска асоцијација “Лулуди„

Кимет Амет

389 70 726 538

3892 2640 244

  Luludi_sk@yahoo.com

Сонце-Кхам, Тетово

 

389 44 352 390

khamnrp@t-home.mk

Ромска асоцијација за развој на демократијата “Сонце„ Тетово

Незир Хусеини

389 44 352 392

sonce.org@mt.net.mk

Ромски центар, Скопје

Азбија Мемедова

389 70 248 490

centar@t-home.mk

Ромска хуманитарна организација “Месечина„

Мухамед Тоци

389 70 251 493

tocimuhamed@t-home.mk

Женска Ромска организација “Даја„

Дилбера Камберовска

389 31 413 662

daja@daja.org.mk; dilbera.kamberovska@daja.org.mk

Асоцијација за човекови права на Ромите, Штип

Шенај Османов

389 32 380 517 389 70 264 219

shenaj.osmanov@t-home.mk

Ромски општински центар, “Дром„ Куманово

Ахмет Јашаревски

389 31 411 406

ahmet@drom.org.mk

Центар за демократски развој и иницијатива ЦДРИМ, Скопје

Насер Ахмед

2652-591; 070/544-266

cdrim@mail.net.mk

Романи Бахт, Велес

Сабина Рамаданова

Ерџан Рамаданов

075-858-320    

heloocan@yahoo.com

Лил, Скопје

Сарита Јашарова

 

jasarova@yahoo.com

Ромска солза, Прилеп

Бети Фератоска

 048/613102

076/586602

romskasolza@yahoo.com

Здружение на Роми “Авена„ Кочани

Драган Ѓеоргиев

 

dragankocani@yahoo.com; avenakocani@yahoo.com

Иницијатива за социјални промени

Александра Бојаџиева

389 2 5511 820

alexandra@insoc.org.mk

Граѓанска асоцијација СУМНАЛ

Фатма Бајрам

389 2 2611 219

389 70 699 743

sumnal@sumnal.org

Ромски центар за ресурси, Скопје

Рамчо Кундевски

022602083078

387 151

info@rrc.org.mk

Здружение на мултиетничко општество за човекови права, Штип

Ерол Амедов

078 472 749

zmocp@yahoo.com

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }