Листа на документи изготвени во рамките на проектот Локална интеграција на бегалци, внатрешно раселени лица и малцински групи

Целосна листа

 Report on policies affecting Roma at national and local levels with recommendations for improving legal and policy frameworks as well as availability of relevant data

 Review report of legislation, procedures and practices, with recommendations related to citizen’s status and personal identification documents for Roma

• Policy brief on status and personal IDs for unregistered Roma

• Краток сврт на статусот и документите за лична идентификација за нерегистрирани Роми

• Background study for preparation of social mapping in 12 pilot municipalities

• Methodology and tools for conducting social mapping in 12 pilot municipalities inhabited with Roma

 Report on possibilities for professional orientation and inclusion in active labour market measures for informal waste collectors

Assessment report. Specific needs, challenges and measures for institutional support of Roma street children

Training programme for representatives of relevant institutions and CSOs

 Report on state of service delivery within local public administration institutions

• Selection report on 12 selected municipalities

• Policy advice paper on durable local public policies in Roma integration

• Совети за одржливи локалн иполитики за интеграцијата на Ромите

• Challenges of promoting and implementing modalities of employment programmes for integrating Roma citizens, refugees and internally displaced persons

Guidelines for facilitating access to personal work permits for the Roma refugee community

Насоки за олеснување на пристапот до лични работни дозволи за заедницата на Ромите бегалци

 Pilot programme. Vocational training programme for Roma refugees for skills that are demanded on the labour market. (To support the Government’s operational plan for employment 2016)

 Пилот програма за обука за задоволување на побаруваните занимања на пазарот на трудот кај верификувани спроведувачи на обука за Роми бегалци во насока на поддршка на Оперативен план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2016 годинa

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }