Прирачници/ Анализи/ Информации

Прирачник за заштита од дискриминација

Анализа на релевантните законски прописи и граѓански дневници за надминување на нееднаквиот третман на Ромките до услугите на државните институции во Република Македонија

(мк)  (ром)  (алб)  (анг)

Информација за изработената анализа на законската регулатива од областа на антидискриминацијата во Република Македонија

(мак) (алб) (анг)

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }