23 октомври, Ден на Македонската револуционерна борба

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 23 октомври 2020 година (петок), Ден на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.  
Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Македонската револуционерна борба. 
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->