1 Мај 2020 година - Денот на трудот 

Министерството за труд и социјална политика  соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 1 Мај 2020 година (петок), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Северна Македонија им го честита Денот на трудот. 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->